1. TERMINIS DE LLIURAMENT

El lliurament de les seves comandes es realitzarà mitjançant servei de paqueteria a l’adreça que vostè ens indiqui en formalitzar la seva compra.

Les comandes per Espanya (Península) es lliuren en un termini de 3 a 5 dies hàbils,llevat de l’1 de desembre al 10 de gener i del 19 al 26 de juny a on, excepcionalment i per causes alienes, puguin perllongar-se dits terminis. En el cas de les Illes i fora de territori espanyol, oscil·larà entre 4 i 15 dies hàbils en funció del destí i volum de la comanda.

Els lliuraments es realitzen durant el dia, de dilluns a divendres i sense previ avís. Recomanem indicar una direcció en la que hi hagi sempre algú durant el dia per rebre el lliurament al primer intent.

En cas d’absència, el transportista deixarà una nota amb un telèfon al qual podrà trucar per demanar, si és possible, un nou intent de lliurament, o acordar la recollida en els seus magatzems.

És important tenir en compte que el nombre d’intents de lliurament depèn de l’agència contractada a cada país.

2. POLÍTICA DE DEVOLUCIONS I DESPESES D’ENVIAMENT

No s’admeten devolucions.

Si durant el transport es trenca alguna ampolla, Cava Rotxa es fa càrrec del transport de tornada i la seva posterior reposició.

IMPORTANT: no accepti la mercaderia si detecta alguna anomalia en la caixa i procedeixi a la seva immediata devolució al mateix transportista fent-ho constar en el seu albarà.

Despeses d’enviament:

– Lliuraments a Espanya (Península): 6€ + IVA.
– Lliuraments a les Illes: 20€ + IVA.
– Compres de 6 o més ampolles de les varietats Febus i Docte: Enviament gratuït.
– Compres de 9 o més ampolles de les varietats Fresc i Roig: Enviament gratuït.

Pot realitzar les seves consultes a través del nostre formulari de contacte o enviant-nos un correu electrònic a hola@cavarotxa.com